Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα - Ο Νότης Σφακιανάκης με - Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν .

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει .

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ο Νότης Σφακιανάκης με
Ο Νότης Σφακιανάκης με from www.eirinika.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για .

Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής.

Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για . Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει .

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει .

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Ο Νότης Σφακιανάκης με
Ο Νότης Σφακιανάκης με from www.eirinika.gr
Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για .

Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από .

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει .

Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα .

Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Ο Νότης Σφακιανάκης με
Ο Νότης Σφακιανάκης με from www.eirinika.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει . Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ανοίγουν τα χαρτιά τους και την καρδιά τους και μιλούν για την χρήση ναρκωτικών που έχουν κάνει στο παρελθόν, . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Κορυφαίος τραγουδιστής μπλεγμένος στα ναρκωτικά. «δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για . Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και αφορούν πασίγνωστο έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει .

Τραγουδιστησ Με Ναρκωτικα - Ο Νότης Σφακιανάκης με - Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν .. Στην εξέτασή τους οι δύο συλληφθέντες είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε… παραγγείλει ο τραγουδιστής και είχε αφήσει ανοικτό το αυτοκίνητο για . Έπειτα πλησίασαν και ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από . Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το αυτοκίνητο που άφησαν τα ναρκωτικά ήταν . Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής.