Antalya Deprem / Malatya Editör / Malatya Haberleri : Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu kimdir aslen nereli eÅŸi ve çocukları
Mevlüt Çavuşoğlu kimdir aslen nereli eşi ve çocukları from i.internethaber.com
Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu.

Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt
Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt from yurt-rehberi.com
Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a .

Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin .

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. 1 Ocak 2021 sihirli annem dizisi yeni bölümü Sihirli
1 Ocak 2021 sihirli annem dizisi yeni bölümü Sihirli from i.tv100.com
Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Deprem birçok ilden de hissesildi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem antalya'nın yanı sıra mersin, i̇zmir, denizli ve çevresinde de hissedildi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi.

Antalya Deprem / Malatya Editör / Malatya Haberleri : Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .